Mouky

 

Nejprodávanější

60
240160240

Stránka 1 z 1 - 16 položek celkem

  • Farmer Tapioca Flour 500 g Kód: 102525
    Skladem

    Mouka z TAPIOKY 100%

    60 Kč
  • King Foods Warabi Mochiko 150g Kód: 103934
    Skladem

    Mouka ze sladkých brambor pro výrobu japonského dezertu.

    80 Kč
  • Hitachiya Yaki-Fu 40g Kód: 4364
    Skladem

    Mini krutonky k příprave měkkých krutónků do polévek. Krutonky namočíme, poté z nich vymačkáme vodu a dáme cvilku do horké vody poté scedíme.

    90 Kč
  • Hitachiya Kuruma-Fu 72g Kód: 4396
    Skladem

    Suchary k přípravě těsta 

    120 Kč
  • King Foods Kinako 120g Kód: 4605
    Skladem

    Sojová mouka KINAKO

    130 Kč
  • Mitake Komeko Powder 300g Kód: 4781
    Skladem

    Bezlepková rýžová mouka

    140 Kč
  • Tamasan Kisetsu wo Tezukuri Domyoji 170g Kód: 4760
    Skladem

    krystalky z lepkavé rýže

    160 Kč
  • Nissin Hot Cake Mix 600g Kód: 4580
    Skladem

    Mouka k přípravě lívanců. Na 200g směsi budete potřebovat jedno vejce a 150ml vlažného mléka. 

    190 Kč
  • Nissin Takoyaki Flour 400g Kód: 4606
    Skladem

    Mouka na TAKOYAKI nebo OKONOMIYAKI

    190 Kč
  • Sakurai Foods Okonomiyakiko 200g Kód: 4484
    Skladem

    základ na těsto okonomiyaki (tradiční japonská pečená placka) 

    190 Kč
  • Otafuku Okonomiyakiko  450g Kód: 4225
    Skladem

    Směs pro přípravu japonských placek okonomiyaki. 

    200 Kč
  • Showa Kinsei Okonomiyakiko 500g Kód: 104443
    Skladem

    Mouka na lívance Okonomiyaki

    Ingredience na tři porce: Okonomiyakiko prášek 150g, 2x vejce, 180ml vody, zelí nakrájené na drobno 200g.

    Příprava : prášek, vodu a vejce smícháme do hromady a vytvoříme těsto do kterého následně vmícháme nakrájené zelí. ( do těsta kromě zelí můžete třeba přidat nakrájenou chobotnici ale nemusíte ) Potom si rozehřejeme pánev kterou vymažeme olejem nebo tukem. Těsto nabereme naběračkou a dáme na pánev kde nám vznikne lívanec. Na vrch lívance dáme ( nemusíme ) tenké plátky tak 2mm nakrájeného vepřového boku. Asi po dvou minutách otočíme celu placku aby maso bylo dole a pečeme dalš 2minuty a pro jistotu otočíme ještě jednou aby těsto bylo uvařené také u prostřed lívance. Lívanec přendáme na talíř a dochutíme omáčkou Otafuku Okonomiyaki Sauce, Japonskou majonézou a na konec posypeme řasou aonori a tuňákem katsuobushi.  vše naleznete v našem eshopu.

     

     

    210 Kč
  • Yamamoto Honkuzu 50g Kód: 100656
    Skladem

    škrob z kořene kuzu

    220 Kč
  • Tamasan Shiratamako lepkavá rýžová mouka 200g Kód: 102888
    Skladem

    Japonská lepkavá rýžová mouka, pro přípravu MOCHI

    225 Kč
  • Nissin Okonomiyakiko 400g Kód: 4581
    Skladem

    Mouka na japonské placky OKONOMIYAKI

    230 Kč
  • Nippon Tempurako 700g Novinka Kód: 101644
    Skladem

    Tempurako - směs na přípravu těsta na Tempuru

    240 Kč

Stránka 1 z 1 - 16 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Jedná se o informace, které jsou spojeny např. s nákupem a jsou používány k optimalizaci webu a reklam. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.