Mouky

 

Nejprodávanější

50
240150240

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

  • Farmer Tapioca Flour 400g Kód: 102525
    Skladem

    Mouka z TAPIOKY 100%

    50 Kč
  • Manten Goma Sable 6p Kód: 104447
    Skladem

    Krekry z bílého a černého sezamu 6ks

    125 Kč
  • Nisshin Supr Kameriya 3x6g Kód: 444446
    Skladem

    Japonské instantní droždí.

    140 Kč
  • Otafuku Okonomiyakiko  450g Kód: 4225
    Skladem

    Směs pro přípravu japonských placek okonomiyaki. 

    200 Kč
  • Showa Kinsei Okonomiyakiko 500g Kód: 104443
    Skladem

    Mouka na lívance Okonomiyaki

    Ingredience na tři porce: Okonomiyakiko prášek 150g, 2x vejce, 180ml vody, zelí nakrájené na drobno 200g.

    Příprava : prášek, vodu a vejce smícháme do hromady a vytvoříme těsto do kterého následně vmícháme nakrájené zelí. ( do těsta kromě zelí můžete třeba přidat nakrájenou chobotnici ale nemusíte ) Potom si rozehřejeme pánev kterou vymažeme olejem nebo tukem. Těsto nabereme naběračkou a dáme na pánev kde nám vznikne lívanec. Na vrch lívance dáme ( nemusíme ) tenké plátky tak 2mm nakrájeného vepřového boku. Asi po dvou minutách otočíme celu placku aby maso bylo dole a pečeme dalš 2minuty a pro jistotu otočíme ještě jednou aby těsto bylo uvařené také u prostřed lívance. Lívanec přendáme na talíř a dochutíme omáčkou Otafuku Okonomiyaki Sauce, Japonskou majonézou a na konec posypeme řasou aonori a tuňákem katsuobushi.  vše naleznete v našem eshopu.

     

     

    210 Kč
  • Tamasan Shiratamako lepkavá rýžová mouka 200g Kód: 102888
    Skladem

    Japonská lepkavá rýžová mouka, pro přípravu MOCHI

    225 Kč
  • Nippon Tempurako 700g Novinka Kód: 101644
    Skladem

    Tempurako - směs na přípravu těsta na Tempuru

    240 Kč

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Jedná se o informace, které jsou spojeny např. s nákupem a jsou používány k optimalizaci webu a reklam. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.