Nippon Tempurako 700g

 
Nowość Efekt lupa
 

Tempurako - směs na přípravu těsta na Tempuru

Dostępność Skladem
Cena jednostkowa 34,29 Kč / 100 g
240 Kč    
Kod produktu 101644
Kategoria Rýže Obiloviny Luštěniny
 

Tempurako je směs ve které se obalují krevety zelenina houby. V Japonsku je Tempura velice tradiční jídlo které se podává snad ve všech restauracích.

Návod na přípravu :

1, do misky dáme 150ml vody a 100g směsi a zamícháme.

2, rozehřejeme olej na 170-180 °C

3, obalte vše ve směsi a vložte do oleje a smažíme než nám tempura nevyplave na horu.

Složení : pšeničná mouka, pšeničný škrob, rýžová mouka, sušené vejce, kvasnice, barvivo E160A, E170,E450, E500, E341.

 

Země původu : Japonsko

Hmotnost : 700g

Obsahuje alergeny: pšenice, sója, lepek, vejce, oxid siřičitý

Waga 0.71 kg

Příprava BEZLEPKOVÉ Tempury (ENG)


Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Only registered users may post articles. Please log in or register.