Sakurai Shokuhin Tempurako 400g
Popis
Tempura je v japonsku velice rozšířená a nabízí ji snad každá restaurace. Jedná se o směs na obalování zeleniny, hub, krevet... a vše se potom usmaží v oleji do zlatova a tím pokrm získá křupavý obal. Vše se potom namáčí do omáčky TSUYU do které se na jemno nastrouhá bílá ředkev.
Příprava je velice jednoduchá. V misce pečlivě smícháme 100g směsi se 160ml vody. Potom si rozpálíme olej na 160-180 stupňů, Veškeré suroviny obalíme ve směsi a pomalu vkládáme do rozpáleného oleje. Když vše dostane zlatavou barvu hned vyndáme a necháme okapat přebytečný olej.
K tomuto pokrmu je vhodné zakoupit omáčku TSUYU. Příprava omáčky vám také nezabere mnoho času, protože stačí trochu omáčky do mističky a najemno nastrouhat bílou ředkev a promíchat.
Složení: mouka, škrob, žloutek v prášku, prášek do pečiva, barvivo B2.
Země původu : Japonsko
Obsahuje alergeny: lepek, vejce.
Hmotnost | 0.4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.