Mitake Komeko Tempurako Gluten Free 200g

 
 

Mouka z rýže na přípravu obalovacího těsta na tempuru ( bezlepková )

Dostupnost Skladem
Měrná cena 65 Kč / 100 g
130 Kč    
Kód produktu 6173
Kategorie Rýže Obiloviny Luštěniny
 

Tempura je v japonsku velice rozšířená a nabízí ji snad každá restaurace. Jedná se o směs na obalování zeleniny, hub, krevet... a vše se potom usmaží v oleji do zlatova a tím pokrm získá křupavý obal. Vše se potom namáčí do omáčky TSUYU do které se na jemno nastrouhá bílá ředkev.

Příprava je velice jednoduchá. V misce pečlivě smícháme 100g směsi se 160ml vody. Potom si rozpálíme olej  na 160-180 stupňů, Veškeré suroviny obalíme ve směsi a pomalu vkládáme do rozpáleného oleje. Když vše dostane zlatavou barvu hned vyndáme a necháme okapat přebytečný olej.

K tomuto pokrmu je vhodné zakoupit omáčku TSUYU. Příprava omáčky vám také nezabere mnoho času, protože stačí trochu omáčky do mističky a najemno nastrouhat bílou ředkev a promíchat.

Složení : rýžová mouka, modifikovaný škrob,sojové boby, prášek na pečení, emulgátor.

Země původu : Japonsko

Obsahuje alergeny: soja

Hmotnost 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.