Nippon Tempurako 700g

 
Neu Lupe-Effekt
 

Tempurako - směs na přípravu těsta na Tempuru

Verfügbarkeit Skladem
Verkaufspreis €1,54 / 100 g
€10,81    
Art.-Nr. 101644
Kategorie Rýže Obiloviny Luštěniny
 

Tempurako je směs ve které se obalují krevety zelenina houby. V Japonsku je Tempura velice tradiční jídlo které se podává snad ve všech restauracích.

Návod na přípravu :

1, do misky dáme 150ml vody a 100g směsi a zamícháme.

2, rozehřejeme olej na 170-180 °C

3, obalte vše ve směsi a vložte do oleje a smažíme než nám tempura nevyplave na horu.

Složení : pšeničná mouka, pšeničný škrob, rýžová mouka, sušené vejce, kvasnice, barvivo E160A, E170,E450, E500, E341.

 

Země původu : Japonsko

Hmotnost : 700g

Obsahuje alergeny: pšenice, sója, lepek, vejce, oxid siřičitý

Gewicht 0.71 kg

Příprava BEZLEPKOVÉ Tempury (ENG)


Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Only registered users may post articles. Please log in or register.