House Kanjuku Tomato no Hayashi Sauce

Neohodnoceno
 
 

Velice oblíbená rajčatová omáčka.

Příprava japonského House Tomato no Hayashi je velice jednoduchá. Stačí si připravit základ, na který potřebujete, maso nejlépe krkovice, 10x žampiony, 2x cibule,.

Žampióny nakrájíme na plátky a maso na větší kusy, na oleji nejdříve do zlatova osmažíme najemno nakrájenou cibul a pak přidáme, maso a žampiony, vše spolu promícháme a počkáme než se nám maso osmaží ze všech stran. Poté zalijeme 900ml vody přivedeme k varu a vaříme do měka.

Na konec, když je vše měké přidáme House Tomato no Hayashi, které nalámeme na kostičky a postupně vkládáme do připraveného základu dokavaď nám nevznikne hustá omáčka. Tímto máme hotovo, dobrou chuť. Jako příloha je nejlepší rýže.

 

Dostupnost Skladem
215 Kč    
Kód produktu 1010
Kategorie Curry & Stew
 

Složení : zelenina(cibule,houby),hovězí maso,hovězí tuk,pšenice,cukr,rajčetové pesto,smažená cibule,omáčka Demiglace,jedlá sůl,smažená mrkev,škrob,kvasnicový extrakt,cibulové pesto,koření,omáčka z červeného vína,dochucovadlo(aminokyselina),karamelové barvivo,aroma.

Obsahuje alergeny: lepek, sója.

Země původu : Japonsko

Hmotnost : 184g

Hmotnost 0.24 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: